Bittens Addiction | Sanna Åbonde
16701
page-template-default,page,page-id-16701,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sanna Åbonde

Bild på Sanna Åbonde

Innan där var det öppenvård, psykoterapi och psykiatri, antidepressiva tabletter under 24 år och andra mediciner så som ex. benzo. Man diagnostiserade mig som en person med ”ätstörning” och ”deprimerad”. Jag startade tidigt i livet att kompensera med träning, laxering, kräkningar etc. När jag i vuxen ålder fick hjälp att förstå att det här ej var ätstörning, utan ätstörningen var min beroendehjärna, då började pusselbitarna hamna på plats.

 

Jag drev mig själv till utmattning gång på gång och fick till slut läggas in på sjukhus för att mitt hjärta nästan slutade slå. Under alla dessa år fick jag aldrig frågan om andra utlopp, dvs. röker du? Dricker du mycket alkohol? spelar du? osv. Man var bara fokuserad på att jag skulle ”äta lite av allt, och sluta fokusera på socker”.

 

LÖSNINGEN: Kunskapen om att jag har en beroende hjärna och då fick jag rätt behandling! Maten blev min medicin och jag lärde mig strategier för att handskas med mitt sug, min ångest, sömnlöshet osv. När hjärnan fick rätt bränsleblandning så startade läkningen, tillsammans med en holistisk behandling. Så idag är jag i ett stabilt tillfrisknande sen över 8 år tillbaka, från socker, nikotin, alkohol, benzo och andra tabletter mm.

 

Så Sanna utbildade sig inom hälsa på olika sätt, och studerade HMA & Licensierade mig i SUGAR®, för Bitten Jonsson, Addiction specialist, så sen 2017 hjälper hon klienter över hela världen genom att diagnosticera med SUGAR®, och därmed kan Sannas Recovery erbjuda adekvat behandling för socker/matberoende och fler andra utlopp, hon talar förutom svenska, flytande engelska.

 

Hon föreläser/utbildar även inom Suicidprevention på skolor, för allmänheten och för yrkesfolk, Sanna arbetar passionerat för att stärka och stödja och sprida kunskap inom psykisk ohälsa och beroende, OCH framför allt vad man kan göra för att må bättre. Att hjälpa människor på deras väg till ett tillfrisknande.

 

Om du vill boka en 30-minuters kostnadsfri konsultation så vänligen maila till: sanna@recoverycoachen.com

 

Instagram: @sannaabonde

Facebook: Sannas Recovery & Executive Coaching

Kontakt: sanna@recoverycoachen.com

Hemsida::  https://recoverycoachen.com

min hemsida kommer snart även på engelska.