Bittens Addiction | Kalendarium
15385
page-template-default,page,page-id-15385,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kommande kurser och event

 

Här är en sammanställning över kommande kurser, föreläsningar och evenemang som jag själv eller någon av mina certifierade HMA®-specialister håller i. Vid varje evenemang finns en länk till detaljerad information på arrangörens hemsida. Om du har frågor om något evenemang kontaktar du respektive arrangör. För fler kurser än de som nämns nedan se utbildade specialisters hemsidor (adresser dit kan du hitta här).
 
 

Kommande event


 

Januari 2024

 
 

Tidigare event


 

Oktober 2023

 • 16–23 oktober: The 9th Annual Kick Sugar Summit.
  Är du trött på att inte kunna hålla dig ifrån socker, även om du lovat dig själv att idag är det dags? Intervjuer med världens ledande experter om forskningen på sockerberoende och tillfrisknande.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

April 2023

 • 21–22 april : Preventing Relapse Symposium – lär dig hur du kan stoppa en återfallscykel, identifiera och hantera din inre sabotör och mycket mer. Jag kommer att prata om en modell för återfallsprevention för att hantera socker- och matberoende. Mer info. Anmäl dig här!

 
 
 
 
 
 
 
 

Mars 2023

 
 
 
 
 
 
 
 

Januari 2023

 • 16-22 januari: The 10th Quit Sugar Summit – stärk och boosta ditt immunförsvar genom att förstå sockrets roll i ditt liv och lär dig enkla, beprövade sätt att minska på eller helt ta bort socker för alltid!
  Anmäl dig här.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

November 2022

 • 3 november: World Nutrition Summit – Addiction Symposium, med världsledande specialister på en virtuell scen med fokus på förståelse och hantering av sockerberoende. Anmäl dig och köp biljetter här.

 
 
 
 
 
 
 
 

Oktober 2022

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

September 2022

 • 26 september – 2 oktober: The 9th Annual Quit Sugar Summit.
  Världens ledande experter ger dig allt nytt om socker och ger dig en strategi för att dra ner på din sockerkonsumtion.

 

 

 • 1–8 september: Lyssna på mig och 60+ världsledande experter på 8th Annual Kick Sugar Summit 2022.
  Anmäl dig till gratis online event här: Kick Sugar Summit.

Hela schemat hittar du här.

 

Andras kurser och föreläsningar