Bittens Addiction | För yrkesutövare
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Utbildning för yrkesutövare

Den stora utmaningen idag är hur vi ska kunna bli fler med kunskap om sockerberoende, biokemisk reparation och behandling för att fler ska kunna få professionell hjälp. Därför startade jag den första utbildningen för yrkesutövare i oktober 2012.

 

Båda utbildningarna HAM och SUGAR® vänder sig till dig som arbetar professionellt med hälsa och/eller sjukvård och vill ha specialistkompetens: läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, beroendeterapeuter, kostrådgivare, dietister, hälsorådgivare m fl.

 

Nästa HAM och SUGAR® på svenska kommer 2022. Om du kan, gå den på engelska och arbeta globalt.

 

Jag har arbetat med addictionmedicin i mer än 30  år och under den tiden har jag behandlat mer än 6000 personer. Jag har alltså mycket kunskap och erfarenhet inom området och erbjuder en rad verktyg. I och med att jag även kombinerat mitt sätt att arbeta med kunskap och erfarenhet inom ortomolekylär- och integrativmedicin arbetar jag med en modell som vi fortfarande bara är en handfull i världen som kan.

 

Du som är intresserad och/eller misstänker att socker kan vara ett problem i ditt liv – börja gärna med att läsa min och Pia Nordströms bok Sockerbomben 3.0.