Bittens Addiction | Jennifer Waters-Blockert
16718
page-template-default,page,page-id-16718,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Jennifer Waters-Blockert

Bild på Jennifer Waters-Blockert

Jennifer började sin resa i tillfriskande 2001 när hon var på Bitten Jonssons behandlingshem i Hudiksvall. Där lärde hon sig att det som hon trodde var ätstörning i själv verket var strategier för ett sockerberoende. Med det kom hennes liv att få en nyoende. free like she is. n trodde var ätstörning i själv verket var strategier för ett sockerberoende. free like she is. å en ny vändning när hon tog bort socker och mjöl och lärde sig om hjärnan och beroendet. Det gav Jennifer en frihet och ett liv hon alltid önskat.

 

Idag vill jag kunna hjälpa fler att tillfriskna så som jag har gjort och att få ett fint och bra liv. Ett liv utan kamp.

 

Hon utbildade sig till samtals terapeut inom Psykosyntes och arbetade i några år i egen mottagning på Östermalm, Stockholm. 2015 fick hon ett jobb erbjudande om att ha ansvar för kvinnor gruppen på Step One rehab. Där arbetade hon i tre år med att hjälpa kvinnor komma ur alkohol- och drog missbruk. Men det fanns en längtan att arbeta med sockerberoende varför hon utbildade sig hos Bitten Jonsson HMA. 2018 i samband med utbildningen fick hon sitt nuvarande arbete på Sockerskolan, ledande inom behandling online för sockerberoende i Sverige. Hennes roll där är att hålla grupper i en 9 veckors online behandling, göra skräddarsydda matplaner, hålla eftervård och återfallsprevention.

 

Att få vara med på resan mot att sockerberoende blir ett etablerat beroende som andra beroendesjukdomar känns stort.

 

Jennifer är van vid att hjälpa människor med beroende och har sett många tillfriskna. Sockerskolan utökar nu sin verksamhet internationellt; Sugar Addiction School. Jennifer är den terapeuten som har ansvar för behandling på engelska.

Jag är så tacksam för behandlingen och Jennifer. Som en av deltagarna sa vid sista tillfället; det överträffade alla förväntningar. Jennifer är så proffsig och lyssnar in och engagerar sig och gläds med oss eller tvärt om kämpar med oss. Hon delar med sig massor om sin egna resa och är inspirerande och klok. Jag var fångad redan efter första lektionen och det var så fint att få följa de andra deltagarnas resa också.

Instagram: #sockerskolan #sugarjen

Facebook: sockerskolan

Kontakt: jennifer@sockerskolan.se

Hemsida::  https://sockerskolan.se

https://sugaraddictionschool.se