Bittens Addiction | Utbildning
15383
page-template-default,page,page-id-15383,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Utbildning

Den stora utmaningen idag är hur vi ska kunna bli fler med kunskap om sockerberoende och biokemisk reparation, för att fler ska kunna få professionell hjälp.  Därför startade jag den första utbildningen för yrkesutövare i oktober 2012. Under 2016 kommer jag bland annat att hålla två mer omfattande kurser, dels en i Holistisk addictionmedicin (HAM), som kommer att löpa under hela året med start i januari, dels en certifieringskurs i bedömnings- och kartläggningsinstrumentet SUGAR® (endast certifierade SUGAR®-utövare är behöriga att använda instrumentet).

HAM-kursen består av tre kurshelger, två webinars och ett antal telefonkonferenser däremellan, SUGAR®-kursen ges i Stockholm 9–11 mars.

Bägge kurserna vänder sig till dig som arbetar professionellt med hälsa och/eller sjukvård och vill ha specialistkompetens: läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, beroendeterapeuter, kostrådgivare, dietister, hälsorådgivare m fl.

Under de  30 år jag har arbetat med addictionmedicin har jag behandlat omkring 6000 personer. Jag har alltså mycket kunskap och erfarenhet inom området och erbjuder en rad verktyg. I och med att jag även kombinerat mitt sätt att arbeta med kunskap och erfarenhet inom ortomolekylär- och integrativmedicin arbetar jag med en modell som vi fortfarande bara är en handfull i världen som kan

Du som är intresserad och/eller misstänker att socker kan vara ett problem i ditt liv – börja gärna med att läsa min och Pia Nordströms bok ”Sockerbomben i din hjärna”. Den finns i nyutgåva på förlaget Optimal, 2010.