Bittens Addiction | Sara Azizi
16739
page-template-default,page,page-id-16739,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sara Azizi

Bild på Sara Azizi

MSc Pharm, SUGAR-certified, Ayurvedic Lifestyle Consultant, Soon-to-be yoga teacher

 

Jag har spenderat många år av mitt vuxna liv åt ständigt bantande och konstant krig med min vikt. Det kulminerade i att jag gjorde en fetma operation för 10 år sedan. Jag hade väldigt höga förväntningar på operationen och trodde i min naivitet att jag skulle hitta den lycka som jag sökte efter operation och viktnedgång. Lite visste jag att min riktiga resa för att läka skulle precis börja och inte alltid på det sätt som jag trodde. Inom 1,5-2 år efter operationen gick jag ned ca 40 kg i vikt men jag fann mig själv emotionellt, mentalt och fysiskt sjukare än någonsin tills jag, 6 år efter operationen, nådde mitt hälsobotten. Mitt liv förändrades bokstavligen när jag läste Bitten Jonssons bok ‘Sockerbomben 3.0’ och deltog på en av hennes 4-dagars intensivkurser.

 

Jag är utbildad och legitimerad apotekare. Jag har också utbildat mig inom ayurveda (traditionell indisk medicin) och yoga. Mitt mål är att kombinera det bästa från modern medicin och vetenskap med den all den visdom som finns i traditionell medicin och kulturer. Min uppfattning är att ett holistisk synsätt är den enda vägen för att vi som människor ska må väl och frodas.

 

Coachar:
Matberoende+
Fetmaoperationer
Hormonell obalans i pre-menopaus och menopaus
Intermittent fasta
Läkemedelsgenomgång
Biohacking
Pranayama/andning

 

Företag: SAAYYA AB
Ort: Stockholm/Global

Kontakt
E-post: saraazizi@SAAYYA.com
Telefon: +46 721 520873
Web: www.SAAYYA.com