Bittens Addiction | Pia Lönnroth
16730
page-template-default,page,page-id-16730,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pia Lönnroth

Pia Lönnroth

Pia Lönnroth- SUGAR® Certifierad/Licensierad, HMA- Holistic Medicine for Addiction Counselor. Driver Kliniken Sockerakademin I Bromma Stockholm samt ett behandlingshem för sockerberoende ute på Färingsö.

 

Jag har varit en expert på att banta, det finns inte en diet som jag inte har provat. Efter att jag tagit ett banklån för att göra en fetmaoperation (gastric Sleeve), droppat 40 kilo och sen gått upp allt igen insåg jag tillslut att jag var beroende av socker. Min resa mot att bli sockerfri har varit lång och snårig, jag har alltid uppfattat mig som tjock och började banta riktigt tidigt som barn. Jag har varit vegetarian, ätit light produkter istället för helfeta. Gått på viktväktarna och Itrim. Jag har gått på pulverdieter och tränat som en galning men alltid gått upp allt igen.

 

 

Vändningen:

2016 vände allt när jag fick hjälp av en sockerberoendeterapeut, Jag har nu varit sockerfri i 5 år och livet har verkligen förändrats. Jag är viktstabil, är pigg när jag vaknar på morgonen och medicinerar inte längre mot Astma och allergi och inte behöver jag eksemsalvor längre. Det finns massor av saker som jag med mitt beroende inte kan äta men det finns även massor som jag faktiskt kan äta. Livet är inte fattigare idag utan mycket rikare! Med en sinnesro jag inte tidigare haft.

 

 

Ett kall:

Nu när polletten ramlat ner hos mig har jag känt ett starktsug efter att få hjälpa andra med liknande problematik, kan jag-kan alla. Jag kontaktade min stora idol och mentor Bitten Jonsson och anmälde mig till hennes utbildning och idag arbetar jag som sockerberoendeterapeut och egenföretagare med att hjälpa andra med liknande problem som jag själv hade.

 

Det känns så fint och rätt att kunna finnas till hands för mina klienter både under behandlingstiden, eftervården men framför allt framåt i livets alla skeden och se dem utvecklas i sitt nya friskare liv.

 

 

Sockerakademin erbjuder:

kostnasfri konsultation

Klinik för sockerberoende

Behandlingshem frör sockerberoende

App för sockerberoende

Föreläsningar för företag och organisationer

 

 

 

Mail: sockerakademin@gmail.com

Hemsida sockerakademin.se

Instagram: @sockerakademin

Facebok: sockerakademin