Bittens Addiction | Frida Sandin
16975
page-template-default,page,page-id-16975,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Frida Sandin

Bild på Frida Sandin

Frida Sandin SUGAR® Certifierad/Licensierad, författare, Folkhälsovetare och HAM-terapeut (Holistic Addiction Medicin).  Driver sedan 2016 behandlingshemmet LevaSockerfri i Linköping där vi erbjuder långsiktig behandling av beroende som en kronisk sjukdom och där tillfrisknandet står i fokus genom vår modell för långsiktigt arbete med friskfaktorer.

 

Mitt hjärta klappar för hälsa och det har det alltid gjort. För mig fanns inte hälsa utan att först hantera mitt sockerberoende som hade tagit kommandot i mitt liv. Jag bestämde inte längre själv vad jag skulle stoppa i munnen. 2014 tog jag hjälp av Bitten Jonsson och har sedan dess varit nykter sockerberoende. Min hälsa förbättrades mirakulöst och jag bestämde mig snabbt för att jag ville hjälpa andra att må lika bra. Det blev starten på min resa att professionellt jobba med sockerberoende. Jag läste till HAM-terapeut (Holistic Addiction Medicin) och blev SUGAR® Certifierad/Licensierad.

 

Någonstans på vägen träffade jag Charlotte Schön Poulsen och vi startade fysiska sockeravgiftningar 2016. Vi startade med en brain-storm-promenad i Linköping, en promenad som vi fortfarande vandrar på, varje morgon kl 07.30 faktiskt.

 

Tillsammans med Charlotte driver jag LevaSockerfri. Vi erbjuder:

  • Kostnadsfria konsultationer för sockerberoende
  • Individualiserade långsiktiga behandlingsplaner
  • Behandlingshem för sockerberoende, lägg in dig en vecka i Linköping eller åk med oss till Nerja i Spanien
  • 14 veckors primärbehandling online
  • Enskild kursverksamhet online och på plats i Linköping
  • Enskilda samtal med coaching, kartläggning av friskfaktorer, biokemisk reparation, matplanering och självklart också SUGAR®
  • Föreläsningar för företag och organisationer

 

Utgivna böcker:

Learn to Live Sugar-Free, Self-Help Book for Sugar Addiction (in swedish though)

Cookbook – tasty recipes, without sugar without gluten. (also in swedish)

 

Boka en SUGAR utredning

E-post: frida@levasockerfri.se

Hemsida levasockerfri.se

Instagram: www.instagram.com/levasockerfri/

Facebook: www.facebook.com/groups/172726966715731