Bittens Addiction | Emilia Halmljung
17108
page-template-default,page,page-id-17108,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Emilia Halmljung

Bild på Emilia Halmljung

Jag läser just nu till beroendeterapeut, med inriktning alkohol och droger. I mars ska jag påbörja utbildningen till att bli sockerberoendeterapeut. Jag ska då gå den svenska HAM (Holostic Addiction Medicine) för Know Addiction Academy, som grundar sin utbildning på Bittens Jonssons HMA. Jag blev SUGAR®-licensierad och certifierad av Bitten Jonsson, juli 2022. Jag är i botten undersköterska och har jobbat inom äldreomsorgen, framför allt med demenssjuka, sen 2010.

 

Jag har hela mitt liv kämpat med maten, vikten och psykisk ohälsa. Redan som liten, runt åtta år, hade jag ångest, skuld- och skamkänslor. Detta dövade jag med mat och socker. Jag har kämpat hela mitt vuxna liv med att överleva dagen. Men för några år sedan, oktober 2018, hittade jag en behandling för sockerberoende. Jag gick den och har sedan dess varit nykter i maten. Mitt psykiska mående ändrades drastiskt och jag fick ett liv. Ett liv jag älskar att leva, inte bara vara tvungen att överleva. Jag lever idag ett fantastiskt liv med min fru och våra två små barn.

 

Så jag utbildar mig nu för att kunna hjälpa andra sockerberoende att tillfriskna. Jag vill kunna ge vidare det jag själv har fått, att ge andra ett värdigt liv att leva.

 

Jag erbjuder att göra en SUGAR® samt två uppföljningar. Att ta reda på om ett finns ett sockerberoende/patologiskt bruk av socker och att isåfall se hur vi ska gå vidare med det.

 

Kontaktuppgifter:

Mejl: sugar.by.emilia@gmail.com

Facebook: SUGAR by Emilia