Bittens Addiction | Annica Strandberg – Schmidt
16780
page-template-default,page,page-id-16780,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Annica Strandberg – Schmidt

Bild på Annica Strandberg – Schmidt

Beroendespecialist med inriktning på socker, HAM certifierad, SUGAR licensierad och certifierad av Bitten Jonsson, författare, instruktör i Medveten Andning, certifierad i Relapse Prevention Therapy av Cenaps Corporation och har en YouTube kanal där du får inspiration och kunskap. Handleder elever i Bitten Jonssons i SUGAR-utbildning.

 

Specialiserad inom:

Barn och socker. Hon har släppt boken ”Små Sockerbomber och Vuxna Barn” där hon ger kunskap om sockerberoende och praktiska råd om hur man gör kostförändringar tillsammans med sina barn, om föräldraskap och vara förälder och tillfrisknande sockerberoende. Hennes förhoppning är att ge stöd till föräldrar så att de kan göra den förändring de själva är redo för och hitta sätt att stötta unga människor som vill göra förändringar och leva ett hälsosamt liv.

 

Biografi:

Jag bor på en mjölkgård i västra Sverige tillsammans med min man och mina barn. Jag brinner för att ge kunskap om bra mat och hur vi producerar den. Kött är inte en börda för vår planet!

Jag har arbetat som beroendeterapeut sedan 2010 och har stor erfarenhet av att arbeta med kostförändringar tillsammans med barn och föräldrar.

Jag har själv ett beroende där socker var det svåraste utloppet med flest konsekvenser. När jag började min resa 2006 var mina barn små, och min rädsla för att de skulle utveckla ett sockerberoende fick mig att göra all efterforskning om barn och socker, mat och föräldraskap som mynnade ut boken. Mina barn är födda 2002, 2004 och 2009.

 

Jag har egen erfarenhet av hur en LCHF- och ketokost/livsstil kan lindra djup depression och hur kropp, själ och hjärna kan bli friska, fungerande och starka på rätt bränsleblandning; genom att ta bort socker, mjöl, sötningsmedel, processad mat och (snabba) kolhydrater.

Jag har guidat cirka 400 klienter genom att göra matplaner, biokemisk reparation, återfallsprevention, behandlinsplaner, individuella samtal, grupper, föreläsningar mm, både på engelska och svenska.

 

Jag tar samtal via zoom och tar emot klienter över hela världen.

 

Kontaktuppgifter:

Email: strandbergannica@gmail.com

Instagram: @annicastrandbergschmidt

Facebook: www.facebook.com/annicastrandbergschmidt

Linkedin:   www.linkedin.com/in/annica-strandberg-schmidt-976298241/

You Tube: www.youtube.com/channel/UCDLoG9OqOeqa-fICyVIzlrw