Bittens Addiction | Annabeth Hall
17091
page-template-default,page,page-id-17091,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Annabeth Hall

Bild på Annabeth Hall

SUGAR®-certifierad/licensierad, beteendevetare, pågående HAM-utbildning.

Coach och ansvarig för den mentala biten i företaget och tränings-/kostprogrammet 16 Weeks Of Hell. Många års erfarenhet av samtalsbehandling riktat till personer med alkohol-, narkotika-spelberoende samt deras anhöriga. Lång erfarenhet som chef för verksamheter inriktade mot beroendeproblematik.

 

Jag är utbildad beteendevetare med psykologi som huvudinriktning och har gått flertalet påbyggnadskurser framför allt inom KBT och ledarskap. Innan jag började jobba heltid på företaget och tränings-/kostprogrammet 16 Weeks Of Hell har jag jobbat i många år inom Socialtjänsten och psykiatrin, alltid i verksamheter riktade mot beroende. Mina yrkesroller har varit många såsom samtalsbehandlare, processledare, teamledare, projektledare, enhetschef m.fl. Min främsta kunskap och yrkeserfarenhet handlar, utöver ledarskap, om beroende och medberoende framför allt gällande alkohol, narkotika och spel om pengar. Jag har ingen erfarenhet av eget beroende men jag har det i min släkt och ursprungsfamilj. Mitt frästa arbetsredskap har alltid varit samtalet, även under mina år som chef.

 

2017 grundade min sambo Tony Andersson tränings-/kostprogrammet 16 Weeks Of Hell (16WOH) vilket jag har varit väldigt engagerad i sedan dess. Hösten 2021 tog jag steget och sa upp mig från min tjänst som chef inom socialtjänsten för att jobba heltid med 16WOH vilket jag är otroligt glad för! Nu får jag jobba med det jag brinner för- hälsa! Och då pratar vi både om fysisk och mental hälsa viket hänger ihop till 100 procent. Jag jobbar som coach och jag ansvarar för utvecklingen av den mentala biten i företaget där jag bl.a. har samtalsgrupper för tidigare deltagare, digitalt och fysiskt, i återfallsprevention. Många av våra hittills 8000 deltagare har fått kämpa med sockret varpå jag ville ha mer kunskap i ämnet för att kunna hjälpa på bästa sätt, därför valde jag att utbilda mig hos Bitten.

 

Jag bor i en villa i Eskilstuna tillsammans med min sambo och våra tre barn. Jag har alltid varit aktiv och tyckt om att träna mycket då jag ganska tidigt i mitt liv insåg att det gör mig gott inte bara fysiskt utan också psykiskt, vilket kändes extra viktigt för mig då jag har psykisk ohälsa nära mig i min ursprungsfamilj.

 

Jag gör SUGAR-utredningar via zoom och tar emot klienter över hela världen.

 

 

Kontaktuppgifter:

Email: annabeth@16weeksofhell.com

Instagram: @annabeth16woh