Bittens Addiction | Annabeth Hall
17091
page-template-default,page,page-id-17091,page-child,parent-pageid-16243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Annabeth Hall

SUGAR®/HAM®-certifierad och licensierad, beteendevetare.

Coach och ansvarig för den mentala biten i företaget och tränings- och kostprogrammet 16 Weeks Of Hell. Jag har många års erfarenhet av samtalsbehandling riktat till personer med alkohol-, narkotika-, och spelberoende samt deras anhöriga. Lång erfarenhet som chef för verksamheter inriktade mot beroendeproblematik.

 

Jag är utbildad beteendevetare med psykologi som huvudinriktning och har gått flertalet påbyggnadskurser framför allt inom KBT och ledarskap. Innan jag började jobba heltid på företaget och tränings- och kostprogrammet 16 Weeks Of Hell har jag jobbat i många år inom socialtjänsten och psykiatrin, alltid i verksamheter riktade mot beroende. Mina yrkesroller har varit många, min främsta kunskap och yrkeserfarenhet handlar – utöver ledarskap – om beroende och medberoende framför allt gällande alkohol, narkotika och spel om pengar. Jag har ingen erfarenhet av eget beroende men jag har det i min släkt och ursprungsfamilj. Mitt främsta arbetsredskap har alltid varit samtalet, även under mina år som chef.

 

År 2017 grundade min sambo Tony Andersson tränings- och kostprogrammet 16 Weeks Of Hell (16WOH) vilket jag har varit väldigt engagerad i sedan dess. Hösten 2021 tog jag steget och sa upp mig från min tjänst som chef inom socialtjänsten för att jobba heltid med 16WOH vilket jag är otroligt glad för! Nu får jag jobba med det jag brinner för – hälsa! Och då pratar vi både om fysisk och mental hälsa viket hänger ihop till 100 procent. Jag jobbar som coach och jag ansvarar för utvecklingen av den mentala biten i företaget där jag bl.a. har samtalsgrupper digitalt och fysiskt.

 

Jag insåg tidigt att många av våra hittills 10 000 deltagare kämpar med sockret varpå jag ville ha mer kunskap i ämnet för att kunna hjälpa på bästa sätt, och därför valde jag att utbilda mig hos Bitten.

 

Numera erbjuder jag Sockerpaketet som innebär en SUGAR®-utredning, ett kostschema och en utbildning/behandling av ditt sockerberoende/skadliga bruk av socker. Utbildningen/behandlingen sker i kursform i grupp. På länken nedan kan du läsa mer om Sockerpaketet, och det är också här du anmäler dig om du är intresserad.
16weeksofhell.com/traningsprogram/sockerpaketet/

 

Jag bor i en villa i Eskilstuna tillsammans med min sambo och våra tre barn. Jag har alltid varit aktiv och tyckt om att träna mycket då jag ganska tidigt i mitt liv insåg att det gör mig gott inte bara fysiskt utan också psykiskt, vilket kändes extra viktigt för mig då jag har psykisk ohälsa nära mig i min ursprungsfamilj.

 

 

Kontaktuppgifter:

Email: annabeth@16weeksofhell.com

Instagram: @annabeth16woh