Bittens Addiction | Behandling
15583
page-template-default,page,page-id-15583,page-child,parent-pageid-1452,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_non_responsive

Behandlande certifierade terapeuter

Att tillfriskna i sockerberoende är svårt på ebitt-slide2gen hand. Sjukdomen ger fysiska, psykiska och sociala konsekvenser. Under de senaste åren har jag utbildat terapeuter i Holistic Addiction Medicine (HAM). Alla av mig utbildade HAM terapeuter kan göra biokemisk reparation, personliga matplaner och vägleda sockerberoende till tillfrisknande. Terapeuternas kompetens utöver HAM ser olika ut men alla arbetar på något vis inom hälsa och/eller sjukvård. Alla mina HAM elever har fått samma kunskapsgrund och utbildning i sockerberoende , hur de sedan använder kunskapen och med vilka andra eventuella behandlingsmetoder de kompletterar sin verksamhet kan jag däremot inte ta ansvar för.
Jag har också utbildat terapeuter att kartlägga patologiskt bruk av socker/mjöl enligt verktyget SUGAR som är en utveckling av ADDIS som är ett diagnosverktyg för alkoholism.
Då varje terapeut sätter sina egna priser och omfattningen av vad som ingår i varje tjänst varierar ber jag dig att kontakta terapeuten direkt för detaljerad information om utbud och priser.

För att kunna läsa filen behöver du ha en PDF läsare i din dator, exempelvis Adobe Acrobate reader som är gratis.