Bittens Addiction | För yrkesutövare
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_non_responsive

Utbildning för yrkesutövare

Den stora utmaningen idag är hur vi ska kunna bli fler med kunskap om sockerberoende och biokemisk reparation, för att fler ska kunna få professionell hjälp.  Därför startade jag den första utbildningen för yrkesutövare i oktober 2012. Under 2017 kommer jag att hålla den sista ettåriga distanskursen i Holistisk Addiction Medicin, ytterligare en certifieringskurs i bedömnings- och kartläggningsinstrumentet SUGAR® ,endast certifierade SUGAR®-utövare är behöriga att använda instrumentet. Ta chansen att kompetensutveckla dig nu.

Bägge kurserna vänder sig till dig som arbetar professionellt med hälsa och/eller sjukvård och vill ha specialistkompetens: läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, beroendeterapeuter, kostrådgivare, dietister, hälsorådgivare m fl.

Under de 30 år jag har arbetat med addictionmedicin har jag behandlat omkring 6000 personer. Jag har alltså mycket kunskap och erfarenhet inom området och erbjuder en rad verktyg. I och med att jag även kombinerat mitt sätt att arbeta med kunskap och erfarenhet inom ortomolekylär- och integrativmedicin arbetar jag med en modell som vi fortfarande bara är en handfull i världen som kan.

Du som är intresserad och/eller misstänker att socker kan vara ett problem i ditt liv – börja gärna med att läsa min och Pia Nordströms bok ”Sockerbomben 3.0 som finns på www.bladhbybladh.se